d-tyypin 15-nastainen liitin vga -monitori-liitin

d-tyypin 15-nastainen liitin vga -monitori-liitin

Tuotteen Kuvaus d-tyypin 15-nastainen liitin vga -monitori-liitin Adam®vga -monitori-liitin 15-napainen d-tyyppinen liitin. Kaikki liittimet ovat   välitettävissä mihinkään D-sub   vertailukelpoisista tappiolukemista ja tiheydestä, tai   minkä ta...
d-tyypin 15-napainen vga-urosliitin

d-tyypin 15-napainen vga-urosliitin

Tuotteen Kuvaus d-tyypin 15-nastainen vga-urosliitin   Adam®d-tyypin 15-nastainen vga-urosliitin Kaikki liittimet ovat välitettävissä mihinkään   D-sub vertailukelpoisista tappiolukemista ja tiheydestä,   tai minkä tahansa muun valmistajan D-sub...
db 15-nastainen vga naarasliitin

db 15-nastainen vga naarasliitin

Tuotteen Kuvaus db 15-nastainen vga naarasliitin   Adam®db 15 pin vga naarasliitin. Kaikki liittimet ovat välitettävissä mihinkään D-sub   vertailukelpoisista tappiolukemista ja tiheydestä, tai   minkä tahansa muun valmistajan D-sub-liitin, joka...
Valmistaja Custom Rust Removal Cup Wire Brush Twist tyyli poistaa ruoste ja maali

Valmistaja Custom Rust Removal Cup Wire Brush Twist tyyli poistaa ruoste ja maali

  Erittäin sopiva suuren mittakaavan pinnan puhdistukseen, hitsauksen kuonan poisto. Käytetään laajalti laivankorjaukseen, laivanrakennukseen, juotoskuonan, ruosteen, soran, maalin jne. Saatavana on erilaisia ​​tasoitustasoja ja täyttömateriaaleja, jotka sopiva...
musta mestaraja muovituotteiden ruiskuvaluille

musta mestaraja muovituotteiden ruiskuvaluille

Yksi   of valkoinen   hiukset varten   väkevöitteen liiketoiminta   sisään Kiina   varten 16   vuotta. Meidän   arvo viesti   on \"kanssa   meille teidän   raha sisään   turvallinen teidän liiketoiminta...
Mittatilaustuotteiden tukkumyynti Kaikki teollisuusharjakelan harjatelat Spiral Brush Staple Set harjat Debarring Polishingille

Mittatilaustuotteiden tukkumyynti Kaikki teollisuusharjakelan harjatelat Spiral Brush Staple Set harjat Debarring Polishingille

  Coil harjalla, joka tunnetaan myös spiraalikääreenä, käämitysharja. Kelaharja on valmistettu suorista metallisista takareunoista, jotka on kierretty karan, sydämen tai akselin ympärille muodostamaan pyörivä lieriömäinen harja. Vaihtelemalla kunkin käämin v...
Pluggable terminaalin tyyppi liitin liittimen automaattinen kokoonpano kone

Pluggable terminaalin tyyppi liitin liittimen automaattinen kokoonpano kone

Laitteen nimi     Pluggable terminaalin tyyppi liitin liittimen automaattinen kokoonpano kone Koneen malli     DL-T001 Kokonaismitat     4500 * 1800 * 2300mm (muuttujat mukautetun suunnittelun vuoksi) Bruttopaino 2800kg Ilmanpaine   &nb...
Räätälöity suorakaiteen kokoontaitettava viinipakkausrasia kahvalla

Räätälöity suorakaiteen kokoontaitettava viinipakkausrasia kahvalla

Räätälöity suorakaiteen kokoontaitettava viinipakkausrasia kahvalla Mukautettu suorakaiteen kokoontaitettava viinipakkausrasia kahvalla on tyylikäs   viinin lahjapakkaus, räätälöity muotoilu ja taitettava ominaisuus, jota voidaan helposti jatkaa. Sen sisäpuole...
Liitäntälohkon kokoonpanokone

Liitäntälohkon kokoonpanokone

Tuotemerkki: DINGLI TECH Teho: 3 kW Jännite / taajuus: 110-240V, 50/60 Hz Mitat: n. 5000 * 1500 * 1900 (L * W * H mm) Paino: Approx.6500kg Ilmanpaine: 0,6 MPa Ajotyyppi: Pneumaattinen / mekaaninen Meluisa: 75 dB   > <
Valmistaja Custom Nylon Strip Brush Seal Brush Wire Brush Door Brush

Valmistaja Custom Nylon Strip Brush Seal Brush Wire Brush Door Brush

Stripeharja, joka tunnetaan myös tiivistysnauhana, voidaan tehdä eri muotoihin tarpeen mukaan. Nauhatyökalu voi suojata sumua, pölyä, valoa ja lämpöä vastaan. Irrotettavan tiivisteen avulla nauhatyökalu suojaa tuotetta vaurioilta. Kiinnitys: tiivistys, suojaus, pölyt...
automaattinen muovin, metallin liukua puskurin edustajakokouksen koneen laatikkoon ja ovi

automaattinen muovin, metallin liukua puskurin edustajakokouksen koneen laatikkoon ja ovi

automaattinen muovin, metallin liukua puskurin edustajakokouksen koneen laatikkoon ja ovi jos sinä ja # 39; kiinnostunut meidän automaattinen hardware saranan edustajakokouksen kone, voitte olla varmoja, tarjota laatua ja vakaa tuotteiden tehtaamme.yhtenä kaikkein amma...
28x1.5x1.75 syklin renkaan home

28x1.5x1.75 syklin renkaan home

qingdao ying de li kuoli co., ltd on ammattilainen renkaan hometta valmistaja, qingdao.me suunnittelua ja valmistusta varten rengas muotit atv renkaat, moottoripyörän renkaat, polkupyörän rengasta, maatalouden renkaat, - renkaat ja puhkeamattomat renkaat.käytämme edm - j...
20x2.125 syklin renkaan home

20x2.125 syklin renkaan home

yritys on erikoistunut r & d, suunnitteluun ja valmistukseen renkaan hometta 20 vuotta.   yritys tulee asiakas keskikohtana, tuotteen laatu, kuten elämä perustuu laadukkaan tuotteen, kehittynyttä teknologiaa, kohtuullinen hinta, täydellistä palvelua.   k...
350 & # 120, 100, kiinteä rengas,

350 & # 120, 100, kiinteä rengas,

qingdao ying de li kuoli co., ltd on ammattilainen renkaan hometta valmistaja, qingdao.me suunnittelua ja valmistusta varten rengas muotit atv renkaat, moottoripyörän renkaat, polkupyörän rengasta, maatalouden renkaat, - renkaat ja puhkeamattomat renkaat.käytämme edm - j...
28x9-15 kiinteä rengas,

28x9-15 kiinteä rengas,

qingdao ydl hometta co., ltd.   on johtava valmistaja ja toimittaja rengas hometta.meillä on useita renkaan hometta tehdä koneita, mukaan lukien cnc ja edm.meillä on kilpailukykyiset hinnat ja korkea laatu.olemme antaneet iso9001-2000 sertifiointi - ja voimme asiakkaan...
27x10-12 kiinteä rengas,

27x10-12 kiinteä rengas,

yritys on erikoistunut r & d, suunnitteluun ja valmistukseen renkaan hometta 20 vuotta.yritys tulee asiakas keskikohtana, tuotteen laatu, kuten elämä perustuu laadukkaan tuotteen, kehittynyttä teknologiaa, kohtuullinen hinta, täydellistä palvelua.kehittyneen tuotteen ...
23x9-10 kiinteä rengas,

23x9-10 kiinteä rengas,

millainen prosessi - hyväksyä hometta valmistukseen.         hyväksymme edm + cnc prosessin kaksi pala hometta valmistukseen;         hyväksyä 5 toimintalinjan cnc - laite tuottaa segmentoituneet renkaan hometta. voit suunni...
21x8-9 kiinteä rengas,

21x8-9 kiinteä rengas,

voit suunnitella hometta piirtää meille, jos tarvitsemme?       - kyllä.voimme suunnitella hometta piirustuksia teille tarvittavat tiedot renkaanne.   millainen renkaan home voi aiheuttaa?         kiinteä rengas hometta, vak...

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn
Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy

Yhtiö

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn

Yhteistyöyhteistyö

Sähköposti: huang@waimaolang.cn

top