Nidottu settiharja

Nidottu settiharja

  Sovellus: pintapuhdistus, työkappaleen purku, kiillotus, viimeistely .Feature: puusta tai muovista valmistettu, hiusviljelykoneisiin hiotut harjat. Asiakkaan erilaisten vaatimusten mukaan voidaan tehdä litteitä, levyjä, pyöriä ja pyöreitä kynsiä ja muita har...
Hyväksy Custom End Brushes

Hyväksy Custom End Brushes

  Soveltuu teolliseen pintamuovaukseen, jota käytetään poistamaan lika, kuona, sora, puhdas, purseenpoisto ja kiillotustoiminto työkappaleessa. Esimerkiksi lasi, moottorisylinteri, sylinterinpää, pneumaattiset komponentit, hydrauliset osat, laitteistotarvikkeet ja m...
Kokoelma Säilytys Sormus Kaulakoru Rannekoru Korut Lahjapakkaus

Kokoelma Säilytys Sormus Kaulakoru Rannekoru Korut Lahjapakkaus

Kokoelma Säilytys Sormus Kaulakoru Rannekoru Korut LahjapakkausKokoelma Säilytys Sormus Kaulakoru Rannekoru Korut Lahjapakkaus, korut laatikko valmistaja Sunrise Packaging, joka on yksi johtavista pakkauslaatikon liiketoimintaa Kiinassa. Korut asettaa pakkaus laatikot, mukaa...
Custom Nylon Steel Wire Brass Wire Hiomakivi Rollers

Custom Nylon Steel Wire Brass Wire Hiomakivi Rollers

  Sovellus: jatkuva paluu, sinkitty, väripinnoitettu lanka, puhdistuslinjan pintapuhdistus, puhdistuspintamaali, oksidikerros, sora, ruostesuihku. Käytetään laajalti metallurgisessa levyssä, päällystyslinjassa, piirilevyssä, elintarvikkeiden puhdistuksessa, teksti...
Kudotut suukat

Kudotut suukat

Näytteet valmistetaan asiakkaan suunnittelun ja vaatimusten mukaisesti. Kuljetus: Ilma (DHL: llä) tai meri Maksu: tuki PayPal ja pankkisiirto. Toimitus: Laiva Välittömästi maksun vastaanottamisen jälkeen.
Ruokapohjainen, painettu, pyöreä kahvikotelo, jossa on ilmatiivis kansi

Ruokapohjainen, painettu, pyöreä kahvikotelo, jossa on ilmatiivis kansi

Pduduct Kuvaus Tuotteen nimi: Ruoan laatu   pyöreä kahvi peltirasia   Materiaali: Ruokapitoinen pintalakka Koko: 137 * 258mmh   Paksuus: 0,23mm Tulostus: CMYK, Pantone Väri, kultainen lakka MOQ: 5000 kpl Taideteos: AI, PDF jne      ...
D-sub 9W4 teho naarasliitokset oikeankulmainen tyyppi

D-sub 9W4 teho naarasliitokset oikeankulmainen tyyppi

Tuotteen Kuvaus 9w4 Combo D-SUB -liitännän kuvaus suuritehoiset liittimet juotospultit suoraan 5w5-uros- ja naarasliittimet Yhdistelmä D-SUB -liittimet tarjoavat ihanteellisen ratkaisun sovelluksiin, jotka vaativat sähkö-, signaali- ja koaksiaaliliitäntöjä yhdestä lii...
Suorakulmio Taitettava pakkauslaatikko Mukautettu tulostus Viinipullo-laatikot # winebox

Suorakulmio Taitettava pakkauslaatikko Mukautettu tulostus Viinipullo-laatikot # winebox

Suorakulmio Taitettava pakkauslaatikko Mukautettu tulostus Viinipullo-laatikot # winebox Suorakulmio Taitettava pakkauslaatikko Custom Print Viinipullo laatikot, tyylikäs muotoilu lahjapaperi pakkaus laatikko viinikuljetuspaketti, ylellisyyttä eksogitaatio, jäykkä pahvi k...
Hyvälaatuinen korkea virta d-subliitin PCB 17W5

Hyvälaatuinen korkea virta d-subliitin PCB 17W5

Tuotteen Kuvaus 17w5 Combo D-SUB -liitännän kuvaus suuritehoiset liittimet juotospultit suoraan 5w5-uros- ja naarasliittimet Yhdistelmä D-SUB -liittimet tarjoavat ihanteellisen ratkaisun sovelluksiin, jotka vaativat sähkö-, signaali- ja koaksiaaliliitäntöjä yhdestä li...
Kiina valmistaja Hiutaleet / helmet / Kiinteät 99% (natriumhydroksidi, NaOH) kaustinen sooda

Kiina valmistaja Hiutaleet / helmet / Kiinteät 99% (natriumhydroksidi, NaOH) kaustinen sooda

ominaisuudet Tuotteen nimi: Kaustinen Soda Flake / Solid / PearlCAS-nro: 1310-73-2 Molekyylipaino: 40,00 Molekyylikaava: NaOHHuom .: Valkoiset hiutaleet, kiinteät, helmet. Sovellukset joita käytetään raaka-aineena valmistettaessa saippuaa, pesuaineita, tekstiilejä ja pape...
korkea nykyinen 36W4 juotosnastan kulmaliitin

korkea nykyinen 36W4 juotosnastan kulmaliitin

Tuotteen Kuvaus 36W4 Combo D-SUB -liitännän kuvaus 36W4 Yhdistelmä D-SUB -liittimet tarjoavat ihanteellisen ratkaisun sovelluksiin, jotka vaativat virtaa, signaalia ja koaksiaaliliitäntöjä yhden liittimen sisällä. Tämä sarja liittimiä mahdollistaa tilan säästämis...
Caps

Caps

Näytteet valmistetaan asiakkaan suunnittelun ja vaatimusten mukaisesti. Kuljetus: Ilma (DHL: llä) tai meri Maksu: tuki PayPal ja pankkisiirto. Toimitus: Laiva Välittömästi maksun vastaanottamisen jälkeen.
Kiina tehdas Glacial etikkahappoliuoksen hinta

Kiina tehdas Glacial etikkahappoliuoksen hinta

Etikkahappo Suosittu name: Glacial etikka- happo; etikka- happo liuos; Etikkahappo happo Glacial BP; GAAMF: CH3COOH cas No.:64-19-7 EINECS No.:200-580-7 hs koodi: 2915211100 YK NO.:2789Dangerous tavarat luokka: 8 AppearanceMelting piste: 16,635 ° C kiehuva kohta : 117,9 ° C ...
d sub db 9-nastainen urosliitin varastossa

d sub db 9-nastainen urosliitin varastossa

Tuotteen Kuvaus d sub db 9-nastainen urosliitin varastossa Adam®Description: Vaatimuksesi mukaan, puristustyyppi ja juotostyyppi voidaan antaa, nastat, mukaan lukien 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Kaikki liittimet on tarkoitettu kannettaviin tietokoneisiin, kaapeliin, ...
d sub 37-nastainen naarasliitin toimittaja

d sub 37-nastainen naarasliitin toimittaja

Tuotteen Kuvaus d sub 37-nastainen naarasliitin toimittaja Adam®Kaikki vaatimuksesi, puristustyyppi ja juotostyyppi   voidaan antaa, nastat, mukaan lukien 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Kaikki liittimet on tarkoitettu kannettaviin tietokoneisiin, kaapeliin, tietok...
d sub crimp tapit naaras 50pin liittimet elektroniikka

d sub crimp tapit naaras 50pin liittimet elektroniikka

Tuotteen Kuvaus d sub crimp tapit naaras 50pin liittimet elektroniikka Adam®Description: Vaatimuksesi mukaan, puristustyyppi ja juotostyyppi voidaan antaa, nastat, mukaan lukien 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Kaikki liittimet on tarkoitettu kannettaviin tietokoneisiin,...
pylväsasennus d sub dip suora 44-nastainen liitin

pylväsasennus d sub dip suora 44-nastainen liitin

Tuotteen Kuvaus pylväsasennus d sub dip suora 44-nastainen liitin Adam®dip suora 44-nastainen d-liitinpaneelin kiinnike. Kaikki liittimet ovat välitettävissä mihinkään D-sub   vertailukelpoisista tappiolukemista ja tiheydestä, tai   minkä tahansa muu...
d suurten tiheyspulttien 50-napainen liitin oikea kulma pcb-kiinnitysteline

d suurten tiheyspulttien 50-napainen liitin oikea kulma pcb-kiinnitysteline

Tuotteen Kuvaus d suurten tiheyspulttien 50-napainen liitin oikea kulma pcb-kiinnitysteline Adam® korkean tiheyden pintamittari 50-nastainen dsub-oikea kulma pcb-kiinnitysteline. Kaikki liittimet ovat välitettävissä mihinkään D-sub   vertailukelpoisista tappi...
top