Alumiiniprofiiliprofiili verhoseinässä

Alumiiniprofiiliprofiili verhoseinässä

MaterialsSi     mg Fe     cu mn     zn op     ti Ai     6063 0,2-0,6     0,45-0,9 0,35     0,1 0,1     0,1 0,1     0,1 Ylijäämä     6063A ,3-0,6     ,6-+...
alumiiniprofiili verhoseinä alumiiniprofiilinen lasi puupaneeli ovi malleja

alumiiniprofiili verhoseinä alumiiniprofiilinen lasi puupaneeli ovi malleja

tekniset tiedot (1) Tuote: alumiiniprofiili verhoseinä alumiiniprofiili lasille puuportaat (2) Materiaali: Alloy 6063/6061/6005/6060, T5 / T6;   (3) Maali: anodisointi, jauhemaalaus, puu, elektroforeesi tai mikä tahansa väri; (4) Koko: räätälöity, sama kuin ...
Ikkunanvalmistusmateriaalien rakentaminen alumiinipuristusprofiili

Ikkunanvalmistusmateriaalien rakentaminen alumiinipuristusprofiili

Alkuperämaa: Anhui, Kiina (Manner) Arvosana: 6000 SeriesTemper: T3-T8, T3-T8Application: Door & WindowShape: asiakkaan vaatimusAlloy tai ei: on AlloyModel Number: GT183Brand Nimi: WanxingColor: CustomizedTuotemäärä: alumiiniprofiiliSertifikaatio: ISO9001: 2008, SGSD t...
Räätälöity alumiiniprofiiliprofiili ikkunoille ja oville, alumiiniprofiilin valmistaja, alumiiniputki

Räätälöity alumiiniprofiiliprofiili ikkunoille ja oville, alumiiniprofiilin valmistaja, alumiiniputki

Sovellus: Ovi Ikkuna & Mallinumero: 6063 Väri: Mukautettu väri Arvosana: 6000-sarja Temper: T3-T8 Pintakäsittely: Millin viimeistely, anodisoitu, jauhemaalaus, puurakeinen jne. Maksutapa: L / C, T / T, Western Union, Money Gram Toimitusaika: 10-25 päivää ma...
Golfkäsine

Golfkäsine

Näytteet valmistetaan asiakkaan suunnittelun ja vaatimusten mukaisesti. Kuljetus: Ilma (DHL: llä) tai meri Maksu: tuki PayPal ja pankkisiirto. Toimitus: Laiva Välittömästi maksun vastaanottamisen jälkeen.
COB-alasvalo, jossa on pieni himmeä ympyrä keskeltä 3W-60W

COB-alasvalo, jossa on pieni himmeä ympyrä keskeltä 3W-60W

Teho: 3W 5W 7W 10W 15W 20W 25W 30W 40W 50W 60W CCT: 3000K / 4000K / 5000K Lumen-teho: 80lm / W Palkin kulma: 15D / 24D / 38D / 60D Kotelon väri: valkoinen ja musta Sertifikaatti: CE / SAA IP-nopeus: IP20 >
dimensionally vakaa anodi

dimensionally vakaa anodi

kloori - anodi kalvo   anodi               ionien   kalvo on anodi     2.titaani - anodi varten electrolyzing hypokloriitti   anodi   galvanointia varten         titaani   anodi v...
mmo / ti joustava anodi

mmo / ti joustava anodi

tuotteen käyttöön:   yhdistämällä etuja suuria sukupolven virta mmo / ti anodi ja erinomaisesta johtavista suorituskyvyn kuparia ydin - kaapeli, mmo / ti joustava anodi koskee erityisesti katodi suojelun korkea vastarintaa alueilla tai putkien vahingoittuneita pin...
joustava johtava polymeeri anodi

joustava johtava polymeeri anodi

tuotteen käyttöön: sitä paitsi valloittavat haaste: vanha putkien suojelun peräkkäin, bs-jb39-52 joustava johtava polymeeri anodi voidaan myös ratkaista ongelmia perinteiset katodi suojelua teknologiaa maailmanlaajuisesti, esimerkiksi sekaantuminen ulkoisia rakenteita...
16 tuuman (40 cm) ja 18 tuuman (45 cm) muovinen jäähdytysteline tuulettimen kannatinpuhallin, jossa on vakaa pyöreä jalusta

16 tuuman (40 cm) ja 18 tuuman (45 cm) muovinen jäähdytysteline tuulettimen kannatinpuhallin, jossa on vakaa pyöreä jalusta

16 tuuman (40 cm) muovinen sähkötuulettimen tuuletin & 18 \"(45m) muovinen sähkökäyttöinen tuuletin Jännite   Hertz: 110-240V ~ 50 / 60HzFan teho: 55WFan vartija: 445X120 * 1.4MM grilli 3 tai 5 PP-terää & kiinnitettävätPush-painikkeet ControlFan Kork...
Dongguan tehdas 16 tuuman Cooper Motor ilmajäähdyttimen tuuletin 2 tunnin ajastin seisova tuuletin parhaan hinnan

Dongguan tehdas 16 tuuman Cooper Motor ilmajäähdyttimen tuuletin 2 tunnin ajastin seisova tuuletin parhaan hinnan

Malli nro.     RSF-4009R Koko 16/18 tuumaa Moottori     71 * 14mm 100% kuparimoottori teho     40W ja se voidaan räätälöidä Vaihtaa     3-nopeuksinen painike vaihtaa     Terä 3-siipiset PP-terät     pohja...
Automotive Automated Connector Assembly Machine

Automotive Automated Connector Assembly Machine

Automotive Automated Connector Assembly Machine1.   Kaikki automaattiset kokoontumisliikkeet koko koneessa on suunniteltu jatkuvalla lukitustoiminnolla, laite hälyttää automaattinen pysäyttäminen, jos epänormaalia tapahtui; & Pneumaattinen komponentti tai ...
Korkean tehokkuuden OEM-tuulettimen 16/18 tuuman tehokas ilmavirta PP-terät kattotuuletin

Korkean tehokkuuden OEM-tuulettimen 16/18 tuuman tehokas ilmavirta PP-terät kattotuuletin

Malli nro.     RWF-4002 Koko 16/18 tuumaa Moottori     71 * 14mm 100% kuparimoottori teho     40W ja se voidaan räätälöidä Vaihtaa     3-nopeus kiertokytkin     Terä 3-siipinen s     terät Pistoke  ...
Ainutlaatuinen muotoilu 12 16 tuuman kasvihuonekäyttöinen sähköpöydän tuuletin Tietokoneen pöytäpuhallin

Ainutlaatuinen muotoilu 12 16 tuuman kasvihuonekäyttöinen sähköpöydän tuuletin Tietokoneen pöytäpuhallin

Malli nro.     RTF-4005 Koko 16 tuuma     Moottori 71 * 16mm 100% kuparimoottori     teho 45W ja se voidaan räätälöidä   Vaihtaa 3-nopeuksinen painonappikytkin     Terä 5-siipiset PP-terät     Ajastin 60 minuu...
Nopea automaattinen automaattinen autojen liitin kokoonpano Kone autoon

Nopea automaattinen automaattinen autojen liitin kokoonpano Kone autoon

Dingli Automatic on yksi ammattimaisimmista valmistajista ja toimittajista, jotka ovat erikoistuneet automaattiyhdistelmäkoneiden kokoonpanokoneiden tarjoamiseen. Ole valmis ostamaan laatua ja vakaita tuotteita tehtaallamme. Kilpailukykyinen hinta ja tyydyttävä palvelu ovat...
tehtaan materiaali 100 mikronia väri parveilevat kovaa plastikkia pvc thermoforming tietosivut

tehtaan materiaali 100 mikronia väri parveilevat kovaa plastikkia pvc thermoforming tietosivut

pakkaus & deliverypackaging detailswe pakata tuotteen seuraavasti:   - pakkaus:   1.- ydin on sijoitettava keskelle valssattu tuote,   2.pe elokuva - ja epe sieni kiedottuna tuote   3.use voimapaperi, - kartonki ja pe elokuva taas paketin tuote &nbs...
0, 7 mm paksua valkoista matt tyhjiö, paina thermoforming muovia pp: n taseen sisään -

0, 7 mm paksua valkoista matt tyhjiö, paina thermoforming muovia pp: n taseen sisään -

pakkaus & deliverypackaging detailswe pakata tuotteen seuraavasti:   - pakkaus:   1.- ydin on sijoitettava keskelle valssattu tuote,   2.pe elokuva - ja epe sieni kiedottuna tuote   3.use voimapaperi, - kartonki ja pe elokuva taas paketin tuote &nbs...
0,2 mm korkea tehtaan materiaali kiilto laminointi väri vinyyli peili pvc - kalvo.

0,2 mm korkea tehtaan materiaali kiilto laminointi väri vinyyli peili pvc - kalvo.

pakkaus & deliverypackaging detailswe pakata tuotteen seuraavasti:   - pakkaus:   1.- ydin on sijoitettava keskelle valssattu tuote,   2.pe elokuva - ja epe sieni kiedottuna tuote   3.use voimapaperi, - kartonki ja pe elokuva taas paketin tuote &nbs...

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn
Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy

Yhtiö

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn

Yhteistyöyhteistyö

Sähköposti: huang@waimaolang.cn

top