Suorakulmio Taitettava pakkauslaatikko Mukautettu tulostus Viinipullo-laatikot # winebox

Suorakulmio Taitettava pakkauslaatikko Mukautettu tulostus Viinipullo-laatikot # winebox

Suorakulmio Taitettava pakkauslaatikko Mukautettu tulostus Viinipullo-laatikot # winebox Suorakulmio Taitettava pakkauslaatikko Custom Print Viinipullo laatikot, tyylikäs muotoilu lahjapaperi pakkaus laatikko viinikuljetuspaketti, ylellisyyttä eksogitaatio, jäykkä pahvi k...
Hyvälaatuinen korkea virta d-subliitin PCB 17W5

Hyvälaatuinen korkea virta d-subliitin PCB 17W5

Tuotteen Kuvaus 17w5 Combo D-SUB -liitännän kuvaus suuritehoiset liittimet juotospultit suoraan 5w5-uros- ja naarasliittimet Yhdistelmä D-SUB -liittimet tarjoavat ihanteellisen ratkaisun sovelluksiin, jotka vaativat sähkö-, signaali- ja koaksiaaliliitäntöjä yhdestä li...
suuritehoiset 5W5-liittimet, juotospultit, suorat uros- ja naarasliittimet

suuritehoiset 5W5-liittimet, juotospultit, suorat uros- ja naarasliittimet

Tuotteen Kuvaus 5w5 Combo D-SUB -liitännän kuvaus suuritehoiset liittimet juotospultit suoraan 5w5-uros- ja naarasliittimet Yhdistelmä D-SUB -liittimet tarjoavat ihanteellisen ratkaisun sovelluksiin, jotka vaativat sähkö-, signaali- ja koaksiaaliliitäntöjä yhdestä lii...
korkea nykyinen 36W4 juotosnastan kulmaliitin

korkea nykyinen 36W4 juotosnastan kulmaliitin

Tuotteen Kuvaus 36W4 Combo D-SUB -liitännän kuvaus 36W4 Yhdistelmä D-SUB -liittimet tarjoavat ihanteellisen ratkaisun sovelluksiin, jotka vaativat virtaa, signaalia ja koaksiaaliliitäntöjä yhden liittimen sisällä. Tämä sarja liittimiä mahdollistaa tilan säästämis...
Caps

Caps

Näytteet valmistetaan asiakkaan suunnittelun ja vaatimusten mukaisesti. Kuljetus: Ilma (DHL: llä) tai meri Maksu: tuki PayPal ja pankkisiirto. Toimitus: Laiva Välittömästi maksun vastaanottamisen jälkeen.
da 15-napainen naarasliitin elektroniikkakytkimen valmistajat puristustulppa

da 15-napainen naarasliitin elektroniikkakytkimen valmistajat puristustulppa

Tuotteen Kuvaus da 15-napainen naarasliitin elektroniikkakytkimen valmistajat puristustulppa Adam®Kaikki vaatimuksesi, puristustyyppi ja juotostyyppi voidaan antaa, nastat, mukaan lukien 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Kaikki liittimet on tarkoitettu kannettaviin tietok...
d sub db 9-nastainen urosliitin varastossa

d sub db 9-nastainen urosliitin varastossa

Tuotteen Kuvaus d sub db 9-nastainen urosliitin varastossa Adam®Description: Vaatimuksesi mukaan, puristustyyppi ja juotostyyppi voidaan antaa, nastat, mukaan lukien 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Kaikki liittimet on tarkoitettu kannettaviin tietokoneisiin, kaapeliin, ...
d sub 37-nastainen naarasliitin toimittaja

d sub 37-nastainen naarasliitin toimittaja

Tuotteen Kuvaus d sub 37-nastainen naarasliitin toimittaja Adam®Kaikki vaatimuksesi, puristustyyppi ja juotostyyppi   voidaan antaa, nastat, mukaan lukien 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Kaikki liittimet on tarkoitettu kannettaviin tietokoneisiin, kaapeliin, tietok...
d sub pin crimps 25-nastainen urosliitin

d sub pin crimps 25-nastainen urosliitin

Tuotekuvaus d sub pin crimps 25-nastainen urosliitin Adam®Description: Vaatimuksesi mukaan, puristustyyppi ja juotostyyppi voidaan antaa, nastat, mukaan lukien 9/15/25/26/37/44/50/62 / 78pin. Kaikki liittimet on tarkoitettu kannettaviin tietokoneisiin, kaapeliin, tietok...
pylväsasennus d sub dip suora 44-nastainen liitin

pylväsasennus d sub dip suora 44-nastainen liitin

Tuotteen Kuvaus pylväsasennus d sub dip suora 44-nastainen liitin Adam®dip suora 44-nastainen d-liitinpaneelin kiinnike. Kaikki liittimet ovat välitettävissä mihinkään D-sub   vertailukelpoisista tappiolukemista ja tiheydestä, tai   minkä tahansa muu...
d suurten tiheyspulttien 50-napainen liitin oikea kulma pcb-kiinnitysteline

d suurten tiheyspulttien 50-napainen liitin oikea kulma pcb-kiinnitysteline

Tuotteen Kuvaus d suurten tiheyspulttien 50-napainen liitin oikea kulma pcb-kiinnitysteline Adam® korkean tiheyden pintamittari 50-nastainen dsub-oikea kulma pcb-kiinnitysteline. Kaikki liittimet ovat välitettävissä mihinkään D-sub   vertailukelpoisista tappi...
Kiina veden käsittely Ei-ioni-kationinen anioni komposiittijauhe polyakryyliamidi / PAM

Kiina veden käsittely Ei-ioni-kationinen anioni komposiittijauhe polyakryyliamidi / PAM

1. Polyakryyliamidi-sarja (jauhe Emulsio) Cas numero: 9003-05-8 H. S. Koodi: 39069010 Se on yksi tärkeistä vesiliukoisista yhdisteistä. Sen nopeus absorboi veden vaihtelee eri johdannaisten ioneilla. Siinä on flokkuloitumisen, sakeuttamisen, leikkaamisen, vähentämisen es...
VKAR Racing 1/10 asteikolla 4WD harjaton sähkö Bison Truggy RTR 120A Off-Road RC-auto 2.4G Hz -radioliitäntä

VKAR Racing 1/10 asteikolla 4WD harjaton sähkö Bison Truggy RTR 120A Off-Road RC-auto 2.4G Hz -radioliitäntä

Värracing 1/10 asteikko 4WD harjaton sähkö Bison Truggy RTR 120A Off-Road RC-auto 2.4G Hz Värivaihtoehtoja on kolme väriä, jotka ovat oransseja, hopeisia, vihreitä. Pituus: 532 mm / 20,9 tuumaa Akseliväli: 330 mm / 12,9 tuumaa Alustan materiaali: PA66 + GF (lisävarust...
Mukautettu painettu ODM kierrätyspaperi Tie pakkaus lahjapakkaus

Mukautettu painettu ODM kierrätyspaperi Tie pakkaus lahjapakkaus

Mukautettu painettu ODM kierrätyspaperi Tie pakkaus lahjapakkaus Mukautettu painettu ODM-kierrätyspaperi, joka on Sunrise-valmistajan valmistama lahjapakkaus, upea pakkausvaihtoehto vyölle, nauhalle, solmulle, pakkaukselle, hetkenä, kun olet päivämäärän, nimityksen...
juoksupyörä

juoksupyörä

Juoksupyörä viittaa pyöränlevyyn, jossa on liikkuva terä, joka on impulssiturbiinin roottorin osa ja voi myös viitata pyörän levyn yleiseen nimeen ja siihen asennettuun pyörivään terään.
d sub 50-nastaisen paneelin liitin

d sub 50-nastaisen paneelin liitin

Tuotteen Kuvaus d sub 50-nastaisen paneelin liitin ADAMICU®d sub 50 pin-paneelin kiinnitysliitin. Kaikki liittimet ovat välitettävissä mihinkään D-sub   vertailukelpoisista tappiolukemista ja tiheydestä, tai   minkä tahansa muun valmistajan D-sub-liit...
d sub 44-nastainen naarasliitin

d sub 44-nastainen naarasliitin

Tuotteen Kuvaus d sub 44-nastainen naarasliitin ADAMICU®44 pin d ala-naarasliitin. Kaikki liittimet ovat välitettävissä mihinkään D-sub   vertailukelpoisista tappiolukemista ja tiheydestä, tai   minkä tahansa muun valmistajan D-sub-liitin, joka on dim...
d sub 50-nastainen urosliitin VGA-portti

d sub 50-nastainen urosliitin VGA-portti

Tuotteen Kuvaus d sub 50-nastainen urosliitin VGA-portti ADAMICU®50 pin d sub-liitin. Kaikki liittimet ovat välitettävissä mihinkään D-sub   vertailukelpoisista tappiolukemista ja tiheydestä, tai   minkä tahansa muun valmistajan D-sub-liitin, joka on ...

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn
Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy

Yhtiö

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn

Yhteistyöyhteistyö

Sähköposti: huang@waimaolang.cn

top