1500W-ruiskujen desinfiointikoneen edut: Sitä voidaan soveltaa hallitukseen, sairaaloihin, yhteisöihin, pysäköintipaikoille ja muihin kaupallisiin alueisiin, joilla ne voidaan desinfioida suoraan.Tämä on kylmäruisku, joka on turvallinen ja luotettava (toisin kuin muut d...
Maskin pakkauksen värikotelo

Maskin pakkauksen värikotelo

Naamion värilaatikon pakkaus, maskin pakkauslaatikon tilauspaperi   Laser Hollowing tuotteet varmistavat, että paperi ei ole keltainen tai musta kun leikkaus Keskittyminen painoteollisuuteen yli kahdenkymmenen vuoden ajan, tuotteiden laatu on varmempi
Tehokas puhtaampien lattiakulmien joustava kädessä pidettävä 180 asteen automaattinen pyörivä sähkömoppi

Tehokas puhtaampien lattiakulmien joustava kädessä pidettävä 180 asteen automaattinen pyörivä sähkömoppi

Voimakas CLEAN- meidän korkeatehoiset kaksoismoottorimme puhdistavat uskomattoman nopealla vauhdilla poistaakseen likaa, likaa ja tahroja sinun   Lattia.Coaster toimii kaikilla pinnoilla, kuten marmori-, puu-, laatta- tai laminaattivaluilla. Sinä voit siivota ilma...
2020 Uusi myydyin sähköinen pyörivä pystysuora pysäköintialue, pyörivä älykäs pysäköintijärjestelmä

2020 Uusi myydyin sähköinen pyörivä pystysuora pysäköintialue, pyörivä älykäs pysäköintijärjestelmä

Tuotteen käyttö Pystysuuntainen pyörivä pysäköintijärjestelmä, jossa viimeisimmän tekniikan avulla taataan ajoneuvon turvallisuus ja suojaaminen sen ulkopuolella olevilla pysäköintipaikoilla.Rotary Parking System voit käyttää viiden ja enintään 20 autoa ...
PP Kuitukankaiden maatalouden kansi Geotekstiilien istutus kasvaa pussikangasta puutarhatuotteisiin

PP Kuitukankaiden maatalouden kansi Geotekstiilien istutus kasvaa pussikangasta puutarhatuotteisiin

Puu- ja kasvituotteet puutarhassa ja maataloudessa Materiaali: 100% polypropeeni Tekniikka: Piikkisidonnaiset                   Paino: 8/260gsm   tai   Mukautettu Leveys: 1CM-240CM Pituus: asiakkaan ja\...
painepesurin jatkotanko 18 jalkaa 4000 psi

painepesurin jatkotanko 18 jalkaa 4000 psi

Erikoispuhdistusyksiköissämme on laaja valikoima hyvämaineisia sauvoja korkean tavoittavuuden saavuttamiseksi alueiden kyvykkyyksiisi. * Pidennä 18 FT: hen * Kevyt ja helposti laajennettavissa * Suurin paine 4000 PSI * Sopii kaasu- ja sähköpainepes...
Lääketieteellisen trauman ensiavun hätäapupussi SR-TB0501

Lääketieteellisen trauman ensiavun hätäapupussi SR-TB0501

Trauma-laukku logolla & heijastimet, kolme pehmustettua osastoa, kaksi sivuttaista vetoketjutaskua ja vyölenkit ylimääräistä säilytystä varten. Koko: 17 " x9 " x7 " Oranssi väri Materiaali: Polyesteri
Laitteisto CNC-koneistuskoneiden käsittely

Laitteisto CNC-koneistuskoneiden käsittely

Dongguan City Ben Xun tarkkuus Hardware Products Co., LTD., on ammattilainen, joka harjoittaa tarkkuus metallin osia maching tuotanto ja muokkaus yrityksiä! Palvelun projekti Käsilevyjen valmistus, CNC:n käsittely, 3D-tulostus, metallilevyjen käsittely, pieni erän ...
CE-sertifioitu korkealaatuinen hiutalejääkone

CE-sertifioitu korkealaatuinen hiutalejääkone

Tekniset parametrit Malli:   PB-02TX Päivittäinen tulos: Jäähdytyskapasiteetti: Kokonaisteho: Kompressorin teho: Jäähdytystavat: kylmäaine: Mittarin mitat Mitat binillä Tavanomaiset työolosuhteet Ymp...
RJ45,2X6 (suodatin), LED, suojakotelo

RJ45,2X6 (suodatin), LED, suojakotelo

100Mb ja 1G, 2,5 g , 5G Ethernet-nopeus Vankka kosketinrakenne Tuki 750 kertaa pistorasiaan Suunnittelu korkean tärinän sovelluksiin Tarjoa automaattinen reflow-juottokokoonpano    
IC-pakkausputki

IC-pakkausputki

  IC pakkausputki Muoto: Epäkunto, neliö, ympyrä Materiaali: PVC, PS, ABS, PETG Väri: Läpinäkyvä Pituus: asiakkaan vaatimusten mukaisesti Asiakkaiden tarpeet voivat tehdä antistaattista käsittelyä, plug ja painatus käsittely KÄYTTÖTARKOITUKSET: ...
Räätälöity muovisuutin

Räätälöity muovisuutin

Tuotteen kuvaus:   OEM/ODM Muovisen ruiskutusuuni Muoviset materiaalit:   ABS, PP, PVC, PBT, PC, POM, PA66, PA6+GF, PBT+GF, PC/ABS, HDPE, TPU, PET, etc. Muut materiaalit:   Kumi, Slilcomm kumi, LSR, Aluminum, Zinc, Copper...Metal, Et...
KISKURAAVAT 1

KISKURAAVAT 1

380GSM chenille kangas, mukava, pehmeä ja kestävä.5mm vihreä luonnollinen sisal, enemmän terveyttä, kestävä ja kaunis. Erilainen kuin tavallinen kissan raaputuslauta, tämä kaktus kissa raaputuslauta sisältää 1.2carb lauta, joka tekee koko kissan raaputuslauta p...
Jäähdytyselementti alumiiniprofiili

Jäähdytyselementti alumiiniprofiili

Jäähdytin, jolla on kaunis ulkonäkö, kevyt paino, hyvä lämmön hajauttamisen suorituskyky, hyvä energiansäästövaikutus ja hyvä käsittely on saatavilla.Jäähdyttimen pinta on anodoitu niin, että se lisää ruostumista, kulumista ja alumiinimateriaalin estetiikkaa.
Rullaa lieriömäinen jauhatin

Rullaa lieriömäinen jauhatin

Tervetuloa OEMTervetuloa OEMTervetuloa OEMTervetuloa OEMTervetuloa OEMTervetuloa OEM Tervetuloa OEMMTervetuloa OEMMTervetuloa OEMMTervetuloa OEM Tervetuloa OEMMTervetuloa OEM Tervetuloa OEMEM Tervetuloa OEMEM Tervetuloa OEM Tervetuloa OEM
Puun sisustus ~ 001

Puun sisustus ~ 001

PuuLaji:Cottonwood. Käyttötarkoitus:Sisustava lankaPuisia huonekaluja, lahjarasiaa, kelloa ja biljardipöytää varten. Väri:Värikäs. SpektaMuutos:Pituus 1220MMPaksu 0.6MM. Niitä on 50:n verran yhdessä paketissa. Avainsanat:puun sisääntulo,Veneerinaru,puun t...
100ml pyöreä tyyppinen lasipullo ruokohajotin rullakorkilla

100ml pyöreä tyyppinen lasipullo ruokohajotin rullakorkilla

Pullon tilavuus: 100ml -300ml Tyyppi: pyöreä muoto Tehtävä: aromien diffuusio Merenkulku: tuki merikuljetuksille MOQ: 10000pcs Toimitusaika: 30 dyas Tuote: Jiangsun provinssi, Kiina Port: shanghain satama
EU/US/UK Plug 2.1A 4 Port USB Wall Charger AC Travel Charger Adapter kannettava laturi 18W 3.0

EU/US/UK Plug 2.1A 4 Port USB Wall Charger AC Travel Charger Adapter kannettava laturi 18W 3.0

Ykkönen. Vapaa   OEM-paketin suunnittelu Kaksi. Vapaa logo   mobiililatauslaitteesta ensimmäisessä yhteistyössä, jos se saavuttaa OEM MOQ:n. Kolmonen. 100%   Tutkikaa ennen kuljetusta. 4. Maksu … Alibaba trade assessment, paypal,T...

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn
Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy

Yhtiö

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn

Yhteistyöyhteistyö

Sähköposti: huang@waimaolang.cn

top