Vaikuttinykyisen katodisen suojaustekniikan syvälle hyvin anodin pohjalle

Julkaisupäivä:2021-06-07

syvän hyvin anodien sänky sijaitsee paikkakunnalla missäe Pinnan maaperän resistenssi on suhteellisen korkea ja laskee syvyydellä. Tämä asennuslomake sopii paikalliseen katodiseen suojaan tiheään asutuilla alueilla ja pienellä tilalla, pienjännitemikarta eikä häiriöitä ulkoisiin rakenteisiin.

asennetaan reikään, jonka syvyys on 50-100m ja halkaisija 0,3 m. Erilaisia ​​menetelmiä voidaan käyttää reikien poraamiseen ja yleisesti käytetty"airnostomenetelmä"on osoittautunut erityisen sopivaksi.

-

~Metallirakenteet lähellä anodin pohjakerroksen syvästi, on osoitettu, että haudatut metallirakenteet lähellä anodia hyvin on vaikuttanut vakavasti, ja on tarpeen säätää Syvän hyvin anodin hyvin ja sähköpaine, joka tuottaa sähkökentän häiriöitä ja sähköpaine Pitäisi olla alle 500 maanalaisten metallirakenteiden vaikutuksesta aiheutuvan anodipolarisaatiovyöhykkeen polarisaatiopotentiaalin tulisi olla alle 100 mV.

--

-

\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n Anode-polarisaatiovyöhyke voidaan eliminoida kunnolla lisäämällä virransyöttöpotentiaalia ja liittämällä suojausputken ja anodipolarisaatio-alueen (tai eristävän laipan väliin) liittämällä diodi ja 0,2 \\n 2 Ω Vaihteleva vastus muuttuvan kestävyyden säätämiseksi. \\ N \\n \\n \\n anodipolarisaatioalueen jakelu asemalla ja ohjata syvän hyvin anodin häiriövaikutusta. \\n \\n \\n \\n \\n Nykyinen ja yksinkertainen huolto. Anode-pohjakerros, tärkeä osa vaikuttavaanykyistä järjestelmää, voidaan jakaa matalaan haudattuun tyyppiin ja syvälle hyvintyypiksi. \\ N \\n \\n \\nnatnykyinen, syvälle hyvin anodirakenne tehdään piirustusten mukaan. Yleensä muotoilu perustuu paikalliseen maaperän resistiivisyyteen. Anodin kerroksen maadoitusresistanssi asetetaan ensin ja sitten tietty syvyys on suunniteltu. Esittämä anodi käytetään enimmäkseen. Kun anodi on asennettu, anodin pohjakerroksen maadoitusvastus mitataan vertailemaan muotoilua. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n Tyypillistä virran tiheyden jakelua oletus käytetään suojauspotentiaalin ratkaisemiseen ja lasketaan säiliöpohjaisen levyn suojauspotentiaali, joka vastaa erilaista syvän hyvin anodin haudattua syvyyttä. \\ N \\n \\n \\n1. Selvityskäyrä anodin ja suojapotentiaalin haudatun syvyyden välillä voidaan jakaa kolmeen osaan: kun haudattu syvyys on alle 15 m, suojaava potentiaali kasvaa jyrkästi haudatun syvyyden lisääntymisen myötä; Kun haudattu syvyys on suurempi kuin 45 metriä, suojaava potentiaali pienenee jyrkästi haudatun syvyyden lisääntymisen myötä; Kun haudattu syvyys on 15 \\n45 m, suojaava potentiaali pienenee hitaasti haudatun syvyyden kasvulla. \\n \\n \\n \\n2. Yhden säiliön ja yhden syvän hyvin anodin osalta syvän hyvin anodin kohtuullinen haudattu syvyys on 25 \\n45m. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n Haudatun anodin syvyyden vaikutus syvästi positiivisen äärimmäisen suojelupotentiaaliin on suurempi kuin pitkälle positiivinen äärimmäinen, ja säiliön keskuksen suojelupotentiaalin vaikutus on lähellä positiivista äärimmäistä ja kaukana positiivinen äärimmäinen. \\n \\n

Lähetä viesti tälle toimittajalle

  • jotta:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Viesti:
  • Sähköpostini:
  • Puhelin:
  • Nimeni:
Ole varovainen:
Lähetä haitallinen sähköposti, ilmoitettiin toistuvasti, jäädyttää käyttäjä
Tämä toimittaja ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa.
Tällä tuotteella ei ole kysyttävää.
top