Onnmn oikea sinulle?

Julkaisupäivä:2024-03-28

-since sen adventin, NMN on osoittanut, että se on anti -agning Magic -vaikutustaan ​​tiedeyhteisön erilaisissa tutkimuskokeissa, ja kuluttajat ovat siksi NMN:n lämpimästi halunneet. Joten mikä ihmisryhmä on NMN, joka sopii kulutukseen?


1. Iäkkäitä ihmisiä, joiden on estättävä ja lievittäväneurodegeneratiivisia sairauksia

-nmn, voivat korjata DNA: ta ja auttaa muokkaamaan erilaisia ​​ikärelatoituneita sairauksia. Kuten Parkinson

39:n tauti, Alzheimer&39;#&#


2. Keskimmäiset ja vanhukset, jotka tarvitsevat anti -

-in -lisäyksen ikääntymisen hidastumiseen, NMN voi myös ratkaista tai lievittää erilaisia ​​ala -arvoisia ongelmia, kuten krooninen väsymys, huono uni, visiohäviö, jne.-

as Suora edellytysanti -tekijälle-koentsyymi I (NAD), NMN voi palauttaa NAD

:n tason, aktivoida pitkäikäisyysproteiini -Sirtuins, ylläpitäänormaalia geeniekspressiota, parantaa Mitokondrioiden estäjien aiheuttamat energian aineenvaihduntahäiriöt, ylläpitävät solujennuoria ja elinvoimaa ja estävät iän aiheuttaman fysiologisen ikääntymisen.

"-"++

3. Naiset, joiden on käännettävä kauneuden ikä


nmn, voivat pitää ihon terveenä, viivästyttää ihon ikääntymistä, vähentää ryppyjä ja tylsyyttä ja tehdä siitä valkoisemman ja selkeämmän.

nmn voivat elvyttää soluja, solut, Paranna ihon

39:n itserepair -kykyä, aktivoi perussolujen mitokondrioiden toiminta,nopeuttaa ihon aineenvaihduntaa, edistää melaniinin hajoamista ja perussolujen mitoosia ja tee ihosta valkoinen, läpikuultava, pehmeä ja herkkä.

\\ \\ \\ \\ \&#-

4. Naiset, joiden on palautettava hedelmällisyytensä


\\ munasolujennafiointinaisilla, voivat heikentää vakavasti follikkelien kehitystä ja vaikuttaa ovulaatioasteen, mikä johtaa vähentyneeseen hedelmällisyyteen. NMN:n kulutus voi vähentää huomattavasti munasolujen toimintahäiriöitä, mikä parantaa munasolujen laatua ja edistää hedelmällisyyden palautumista.

5 on parannettava maksan juomareita


nmn voi edistää alkoholin aineenvaihduntaa ja suojata maksaa. Lisäksi se voi korjata asetaldehydi -toksisuuden vaurioituneet geenit ja parantaa kehon

39:n toleranssia alkoholiin.

&#6. Potilaat, joilla on kroonisia sydän- ja aivo -verisuonitauteja


nmn, voivat merkittävästi lisätä sydämennad
:n tasoa, korjata sydän- Amelioraatin ikä

indoitu aivovaskulaarinen endoteelin toimintahäiriö janeurovaskulaarinen kytkentä (NVC); Vähennä verisuonioksidatiivista stressiä, palauta aortanormaaliksi ja auttavat vähentämään sydänlihaksen tulehduksia.

+-/7, säteilyannos on suurempi-

for Esimerkki , Radiologit, sairaanhoitajat ja lentomiehet (lukuun ottamatta kemoterapiaa käyviä potilaita), täydentäen NMN: ää voi korjata säteily -DNA:ndamatoituneiden solujen DNA:n ja parantaa geenien korjauskykyä.

-8. Urheilijat

nmn voi täydentää NAD
: tä, lisätä luuston lihaksen muodostumista ja mitokondriaalista oksidatiivista aineenvaihduntaa, parantaa energiatasoa ja reaktionopeutta, edistää lipolyysiä ja lisätä liikunnan kestävyyttä.

+9. Diabeettiset potilaat

nmn voi parantaa insuliiniherkkyyttä, ja solujen elinvoimaisuuden palautuminen auttaa myös sokerin aineenvaihduntaa. NMN:n kulutus voi tehokkaasti puuttua tyypin 2 diabetekseen, jonka aiheuttavat pitkän
term korkean
calorien ruokavalion ja ikääntymisen.

--10. Ihmiset, jotkanukkuvat huonosti

supplementationnmn, NAD
:n sisällön lisäämiseksi, voivat parantaa SIRT1:n tasoa, säätää biologista kelloa ja palauttaanormaalin vuorokausipäivän rytmin; Voi vähentää unettomuutta ja unelmuutta, parantaa unen laatua, parantaa endokriinisiä janiin edelleen.

+11. Ihmiset, joiden on suojattavanäkö- ja kuuloaan

nmn, parantaa NAD:n tasoa, voivat pelastaa verkkokalvon häiriöt, estää valoreseptorisolujen rappeutumisen ja palauttaanäkökyvyn; Lisää NAD
:n määrää korvaneuroneissa ja kudoksissa suojaakseen trauma
indektoituja kuulovaurioita.

++12. Ihmiset, joilla on korkea stressi tai masennus-

MN:n kulutus, voivat lisätä dopamiinitasoja, parantaa mielialaa, lisätä aivojen verenkiertoa, lievittää masennuksen aiheuttamaa aivojen vähenemistä, parantaa stressiresistenssiä ja pitää selkeän mielen.

in lyhyt,nmn sopii monille ihmisille, ja useimmilla ihmisillä voi olla vastaava parannusrooli kuluttamalla NMN -tuotteita.

n

Lähetä viesti tälle toimittajalle

  • jotta:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Viesti:
  • Sähköpostini:
  • Puhelin:
  • Nimeni:
Ole varovainen:
Lähetä haitallinen sähköposti, ilmoitettiin toistuvasti, jäädyttää käyttäjä
Tämä toimittaja ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa.
Tällä tuotteella ei ole kysyttävää.
Long Life Group Co., LTD

Yrityspuhelin: +86-025-57238879

Sähköposti: Ota meihin yhteyttä

Kännykkä: +86 18551727866

Verkkosivusto: baixingjiujiu.finvipb2b.com

Osoite: Room 618, East Building, Lishui Industrial New City Center, Fuyou Road, Lishui District, Nanjing City,Jiangsu Province

Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy
top