Cookie Boxes Candy Boxes Candy Boxes Neliö tinaa laatikot

Cookie Boxes Candy Boxes Candy Boxes Neliö tinaa laatikot

About the product Product Size   210*210*83Hmm               180*180*75HMM              150*150*70HmmMeirenfanSpecializing in t...
Muoti värikäs t-paitaneopreenin muotoinen sublimaatiotulostus eristetty viini olutpullo tölkki koozies.

Muoti värikäs t-paitaneopreenin muotoinen sublimaatiotulostus eristetty viini olutpullo tölkki koozies.

14x15.5cm, 3mm Thick  1pc/poly laukku lead ime:näyte leadime: about 1-2 days;näyte shipping by meri, express tai ilma tarpeena.              tuotanto lead ...
runko

runko

our -muotit on valmistettu poikkeuksellisella tarkkuudella, varmistaen, että komponenttien täydellinen istuvuus ja sileä kokoonpano.  . Muotit valmistetaan käyttämällä-quality -materiaaleja, Tuloksena kestäviä ja pitkiä-lasting -konepaikkoja, jotka kestävät e...
Maan lähde pieni jumala puhaltaa fysioterapian välinettä,

Maan lähde pieni jumala puhaltaa fysioterapian välinettä,

  Ominaisuuksien periaate: A. Vuori härän lyömiseksi, tunkeutuunormaaliin kudokseen, suoraan epämukavuuteen, epänormaaliin soluihin-absorptio lämmittävän itsensä \\\\ seuraavaksi sukupuuttoon, kun taas kun taas kun taas kun taas kun taas kun taas kun taas kun taa...
koaksiaalinen 0,01 mm:n tuote, jossa on kova anodisoiva 30um+teflon

koaksiaalinen 0,01 mm:n tuote, jossa on kova anodisoiva 30um+teflon

This on osa eurooppalaisille asiakkaalle, kokovaatimukset ovat erittäin tiukat, prosessi on monimutkainen, koneistaminen+kovaa anodisoivaa+teflon.  Materiaali on alumiini 6061-t6 ja pintakäsittely on Kova anodisoiva varmistaaksesi, että tuotteen vahvuus, ...
Patentti PU -nahka

Patentti PU -nahka

     smooth patentti nahka kengille ja laukkuille, jotka tekevät . Tervetuloa lämpimästi kaikki suuret asiakkaat voivat tarjotanäytteitä tai kuvia sinulle mitä haluat.näytteen kysely, todistus- ja tilaustuotanto.
Kohokuviointinauha

Kohokuviointinauha

 kohokuvioitu kantoteippi käytetään pääasiassa elektronisen komponenttien kiinnitysteollisuudessa. Sitä käytetään yhdessä kansiteipin (ylempi tiivisteippi) kanssa komponenttien tallentamiseksi operaattorin taskussa ja muodostaa suljetun pakkauksen tiivistämäll...
Boardshort Side -vetoketjutasku

Boardshort Side -vetoketjutasku

*Men\'s Boardshort *17” Outseam *kestävä veden hylkivä pinnoite *front solmion sulkeminen Velcro *comfort megasuede sisävyötärönauha *side zipper -tasku *interior -taskunnäppäin Hihna \\*all yli tulosta *contrast kiinteä tulostus vyötärönauha *round Drawcord, kum...
2023 Valmistaja Promotions hyvännäköinen harmaa valkoinen musta BJJ GIS -vyöt

2023 Valmistaja Promotions hyvännäköinen harmaa valkoinen musta BJJ GIS -vyöt

Sportswear -tyyppi:Martial Arts Wear product Type:sportswear 7 päivännäytteen tilaus Tykkyaika:Support Supply Tyyppi:OEM Service materiaali:100 % puuvilla, twill, helmi kudonta kangas, 100 % puuvilla gender:unisex age -ryhmä:adults Martial Arts Wear -tyyppi: bjj Belts \\\\...
40 mm 50 mm hiilikuituvarsi UAV -monikopterin droonille

40 mm 50 mm hiilikuituvarsi UAV -monikopterin droonille

f haluat tilata tuotteemme, kerro meille tuotetiedoista, sisäisen halkaisijan, ulkoreunan halkaisijan, pituuden, mittasuojauksen, määrän, rakenteellisten vaatimusten mukaan , pintapinta, pintakuvio, materiaali, käsittelytekniikka jne.  1.Factory tarjoaa suoraan,&nbs...
Alumiini CNC -jyrsintä työkappale

Alumiini CNC -jyrsintä työkappale

xindeli -pääkäsittely, myynti, yleiset kone- ja laiteosat, ei -n-standard -automaatiolaitteet.\\\\ N \\\\ Tarjoa pintakäsittelyvaatimukset, kuten mustan, kiillottamisen, sähköpuhdistuksen, anodisoinnin, galvanisoinnin,nikkelipinnoitus,näytön tulostaminen jne.
Uima kuluta home kuppi vaahtokuppinainen halpa vaahtoliivit kuppi

Uima kuluta home kuppi vaahtokuppinainen halpa vaahtoliivit kuppi

Bra Cup Product category: Bra Cup/Chest pads/Mold Bra Cup Color: Customizedgender:naiset/female/ladies Material: kierrätetty polyesteri+sieni Size: räätälöity weight:noin 16 g/pair packaging: OPP -laukku, räätälöity\\\\ \\\\ \\usage: bikinit, ...
Mobilon TPU -nauha TPU -kohokuvioitu teippi Mobi Lon Teep

Mobilon TPU -nauha TPU -kohokuvioitu teippi Mobi Lon Teep

Puhtaan materiaalinsa suhteen elastaan ​​neituksella on hyvä hengittävä kerros ja se on pehmeä kosketus. Hyvä joustavuus, väsymiskestävyys, korkea kyynelkestävyys, voimakas vetolujuus, vaikka venyttäisit sitä, se voidaan silti palauttaa alkuperäiseen muotoonsa ilm...
Asennus lasiin

Asennus lasiin

 ,ledscreen on muchlighter, ohuempi, on yli 80% perfect light -läpäisy ja Erinomainen joustavuus,which Can leikataan vapaasti, jotta voidaan vastata erikokoisten ja pyöristettyjen kulmien tarpeisiin. Liukuportaat sivukaiteet, lasikoulut ja arkkitehtonise...
R -tyypin magneettisen sauvan induktori - sauvan induktori sauvan ytimen kela pystysuora

R -tyypin magneettisen sauvan induktori - sauvan induktori sauvan ytimen kela pystysuora

application Scope: Suodatus type: induktiivinen kela Model: Magneettisen sauvan induktori packaging -muoto: Plug-in -induktanssi -winding -muoto: yksilayer -välikielien käämitys magneettiset ominaisuudet: ferriittimydämet core: Sylinderin inStallaation -menetelmä: pystysu...
Sinkkiseos/brass -kenkälolki

Sinkkiseos/brass -kenkälolki

high-quality sinkki -seos ja kuparikenkälaitteistot, korkealaatuiset sinkkiseokset, kuparikenkälaitteistot voidaan räätälöidä omalla logolla. Sopii kaikenlaisille jalkineille. boot pitsikoukut pitsivarusteet Metalli käynnistyskoukutniittien seoksella shoe eye...
Muovinen suulakepuristusprofiilimuotti

Muovinen suulakepuristusprofiilimuotti

 our -päätuotteet seuraavasti:  1, PVC -muoviprofiilimuotti (kuten Windows, Color CO-extruusio, kohokuviointi ja samanaikainen, aidan muotit janiin edelleen)  2, WPC ja sen jälkeen PVC/WPC -vaahtomuotti (kuten kaappi, sisä- ja ulkokerros, teollisuuslava jani...
Kaarin siipiportti

Kaarin siipiportti

1.   Mechanical properties Intelligent movement fully automatic movement and running smoothly Automatic homing function normaalisti avoin,normaalisti suljettu työtila -asetus, kääntövarren automaattinennollaus, anti-tailgating anti-Collision -funkt...

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn
Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy

Yhtiö

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn

Yhteistyöyhteistyö

Sähköposti: huang@waimaolang.cn

top