Konduktiivinen polymeeri joustava anodi ja MMO/Ti joustava anodi

Konduktiivinen polymeeri joustava anodi ja MMO/Ti joustava anodi

BS-JB39-52 joustava johtavien polymeerien anodi voi ratkaista joitakin ongelmia kaikkialla perinteisessä katodien suojaustekniikassa, b Ne ottavat vastaan haasteen, joka koskee vanhojen putkien suojausta peräkkäin. Esimerkiksi ulkoisiin rakenteisiin kohdistuva ...
kattovalaisin (kattovalaisin)

kattovalaisin (kattovalaisin)

5   edut: Ykkönen.   Tarkistetaan muokattu: Dimabiili, jossa CCT on säädettävissä kolmella tasolla: 3000K/4000K/600K RGB muokattu.   2, taipuisa, jota ohjataan seinäkytkimellä tai kaukosäätimellä. 3, korkealaatuiset LED-siru...
China Factory Tukkukaupat sisäovet Ovet Kosteus Resistentti Wpc Ovet Sisäänkäynti

China Factory Tukkukaupat sisäovet Ovet Kosteus Resistentti Wpc Ovet Sisäänkäynti

Foshan Juye Technology Co.Ltd, joka sijaitsee lounaisosassa, Sanshui-alueella, Foshan in kaupungissa, Guangdongin maakunnassa, Kiinassa.Se kattaa alueella 16500 neliömetrit, työllistää 105 henkilöstön.Tehdas erikoistunut tutkimus, kehitys, suunnittelu, tuotanto ja myynti...
Lounaislaatikko 520A3

Lounaislaatikko 520A3

Nopeat yksityiskohdat Materiaali: muovi                                                               Käyttö: Ru...
Laadukas, tilaustyönä painettu Compostable Biodegradable maissitärkkelys postitetaan itseliimautuvat pussit

Laadukas, tilaustyönä painettu Compostable Biodegradable maissitärkkelys postitetaan itseliimautuvat pussit

Postituspussit on valmistettu materiaalista, joka on sertifioitu kompostoitavaksi eurooppalaisen standardin EN 13432 mukaisesti   käytetään luomaan tuotteita, joilla on samanlaiset tai jopa paremmat ominaisuudet kuin perinteisillä muoveilla. Käyttämällä kantola...
Korkea suorituskykyinen Super Cell SCK Marine Rubber Fender

Korkea suorituskykyinen Super Cell SCK Marine Rubber Fender

Superkennotyyppi kumifender&_;39; ominaisuudet   1 on periaatteessa sama, kun taas energian absorbointi lähes nousee 17%.Yksikkökohtaisen reaktion arvo Voiman/energian absorbointi (E/ R.H)lähes nousee 15%. Kaksi.Kun edessä oleva paneeli on puskurin reunassa, s...
Mustapään aspiraattori (pohja) FY-200

Mustapään aspiraattori (pohja) FY-200

Blackheadin imulaite, jossa on pohja, magneettinen lataus tukikohdassa, 6-nopeuden säädettävissä, jatkuva imu ihon välttämiseksi Vauriot, 4-erilaiset kauneuskivet, jotka soveltuvat erilaisiin nahkoihin, LED LCD-näyttö, työskentelytila näkyy välittömästi jäl...
PVC-ikkuna pyöreä tölkki

PVC-ikkuna pyöreä tölkki

tukkutuotteet, appaavat laajalla alueella, kuten kellon, USB-levyn, rengas, pieni Shareware jne., , taideteos, kohokuvio ulkopuolella, auttaa saamaan asiakkaan&39; S sydän.#      \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\...
CVM-pystysuora vaihdemoottorin nopeudenrajoitin

CVM-pystysuora vaihdemoottorin nopeudenrajoitin

· Sisäinen vaihde on täsmälleen kytketty, vaihdetarkkuus saavuttaa 1-2 luokkaa, mikä vähentää moottorin käytön aiheuttamaa melutasoa. · Vaihdetta käsitellään suurtaajuisella induktiokarkaisulla, mikä antaa sille oikean paksuuden ja erinomaisen kantokyvyn. ...
kertakäyttöinen suojamaski HY-01 CE2163 maski

kertakäyttöinen suojamaski HY-01 CE2163 maski

TuoteNimi:FFP2 NRkertakäyttöinen suojamaski materiaali:5 kerros 1.Veden karkote, kuitukangas 2.hygroskooppinen suodatin puuvilla 3.Hign tiheyden sulaminen puhallettu kangas 4.Hign tiheyden sulaminen puhallettu kangas 5.kuitukangas luokka:BFE_% koko:10.5x15.5cm väri...
PET-VALKOINEN ARKKI

PET-VALKOINEN ARKKI

PET:n valkoista levyä käytetään elektronisissa pakkauksissa, elintarvikkeiden pakkauksissa, painopakkauksissa ja muissa pakkauksissa.Teollisuus.Mukautettukoko: Paksu (MM) 0.1-3.00 Leveys (MM) 100-1500
Baby bed backboard PP läpipainopakkaus

Baby bed backboard PP läpipainopakkaus

Dongguan Xukang on erikoistunut tuottamaan korkealuokkaista läpipainopakkausta, korkealuokkaista läpipainopakkausta eri toimialoilla.Se on läpipainopakkauksen valmistaja, joka yhdistää R:n & D ja tuotanto.Pidämme aina korkealaatuisten tuotteiden tarjontaa yrityksen y...
Hotellin avainkortin haltija/Pocket- tyyppi

Hotellin avainkortin haltija/Pocket- tyyppi

Tuotteen tyyppi: Hotellin avainkortin haltija Erän numero: LCH-HBW-001 Materiaali: 300gsmin taidepaperi Koko: 90*64mm Lehdistön jälkeiset tekniikat: (Vapaaehtoinen) 1, 3D UV-lakkaus, UV-pintakiillotus   2, kiillotus/Matte ...
Hana pohja sarja

Hana pohja sarja

Rehellisyys, luotettavuus, myönteisyys ja innovaatio ovat liiketoimintafilosofiamme, ja ne ovat aina kiinni siitä.Useiden vuosien kehityksen jälkeen vaadimme korkealaatuisten tuotteiden tuottamista ja nykyaikaisen hallinnon kehittämistä.Keskeisiä arvojamme on myös kehit...
Emet sorvaustyökalujen pidikkeet \/ leikkaustyökalut \/ CNC-sorvi

Emet sorvaustyökalujen pidikkeet \/ leikkaustyökalut \/ CNC-sorvi

    Emet Cutting Tools Limited, joka tunnettiin aiemmin nimellä Dongchuang CNC Cutting Tools Co., Ltd, perustettiin 2009.2018:ssa Dongchuang järjesteltiin uudelleen Emetiksi käyttämällä laaturesursseja, jotka varat oli moninkertaistettu useita kertoja alkuperä...
Seksituotteet

Seksituotteet

                                      Jialin seksituotteet           Guangdong Jiali Electronic Technology Co., Ltd. on tuotemerkki elämän seks...
Supper HD Night Vision -vedenkestävä universaali 3D 360 asteen ympärillä näkyvä järjestelmä kuorma-autojen linja-autoille

Supper HD Night Vision -vedenkestävä universaali 3D 360 asteen ympärillä näkyvä järjestelmä kuorma-autojen linja-autoille

Supper HD Night Vision Waterfive Universal 3D 360 Degree Around View System for Truck Bus Yleisen linja-autoliikenteen linja-auton käyttö Neljä 180-astetta ultraaaltokameraa, joissa on SONY225 siru sensori. Vedenkestävä ja illallinen yövisio Sisäänrakennettu DV...
XHM500D-J BOPP-lämpölaminointikalvon nopea laminaattikone (korjaus)

XHM500D-J BOPP-lämpölaminointikalvon nopea laminaattikone (korjaus)

Korkean nopeuden pinnoituslaite kalvokalvokalvokalvon laminointilaite soveltuu pääasiassa erilaisten synteettisen paperin, Pearlite-kalvon, Xiao Yinlongin, liang Yinin, PET:n, PP:n, kartongin, päällystetyn paperitynnyrin ja muiden materiaalien päällystämiseen. Poistet...

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn
Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy

Yhtiö

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn

Yhteistyöyhteistyö

Sähköposti: huang@waimaolang.cn

top