Säädettävä tehtävävalaistus huoneistossa huoneissa

Säädettävä tehtävävalaistus huoneistossa huoneissa

60002‐012‐BN Dimension: 9.5\"W x 6\"D x 15\"H Finish: Brushed Nickel socket: e12 kynttilän pohja lamping: 25W TYYPPI -B -polttimo         \\\\ eikä ekvivalentti LED -lamppu switch: on off rocker -kytkin Cord/cord: 8 &39; Pa...
23 pyöreä putki

23 pyöreä putki

taste -yksityiskohta: minttu, mansikka, vesimelonkarkki, persikka, mango, cola, mango lichi, minttukumi, kermatupakka, sitruseseos. it voi tulostaa vakiovoimaa.
2 -puolinen taitettava rulla -säiliö

2 -puolinen taitettava rulla -säiliö

Size: 815 x660 x1730 mmn.w: 30 kgMaximum lataus: 500 kgcustomisaatio: odm&oemour Security Roll Cage 2 -puolinen Erinomainen valinta jokaiselle yritykselle, joka haluaa parantaa heidän materiaalinkäsittely- ja logistiikkatoimintoaan.
PLC -ohjauskaappi

PLC -ohjauskaappi

i. Tuotteen esittely plc -ohjauskaappi voi suorittaa laitteiden automaation ja prosessin automaation ohjauksen, tuotteiden suorituskyky on vakaa, skaalautuva, vahva anti -ninterference -kyky. Ja voidaan räätälöidä käyttäjän tarpeiden mukaan, jotka on varustettu ihmisen...
Kumisilattiat

Kumisilattiat

what ovat raaka -aineet? all -raaka -aineet ovatneitsyt kumi, ei -rengas ja muut jätteiden kierrätyskumi. all -materiaalit eivät ole ympäristön pilaantumista, anti -UV: tä, korroosiota ja hometta, ei haittaa iholle.  -take Uusi kumimateriaali raaka -aineena, va...
Tarkkuusmekaaniset osien prosessointi, CNC Numeerinen ohjauskäsittely, tarkkuuskomponenttien käsittely, laitteistoosien käsittely, mekaaniset automaatiolaitteet osien prosessointi

Tarkkuusmekaaniset osien prosessointi, CNC Numeerinen ohjauskäsittely, tarkkuuskomponenttien käsittely, laitteistoosien käsittely, mekaaniset automaatiolaitteet osien prosessointi

-precision -mekaanisten osien prosessointi on yleensä tarkoitettu tarkkuusmekaanisten laitteiden osien käsittelyyn ja tuottamiseen erittäin suurilla tarkkuusvaatimuksilla. Työkappaleen koneistustarkkuus on 0,1 0,01 μm. Pinnan karheus RA on pienempi tai yhtä suuri ku...
Räätälöity magneetti

Räätälöity magneetti

Can räätälöity asiakkaan piirustuksen ja suorituskykyvaatimusten mukaisesti&#zinc -pinnoitus,nikkelipinnoitus, epoksipinnoitus, kultapinnoitus jne. ovat käytettävissä fastnäytteen toimitus justin ime -toimitus--multiple -lähetysvaihtoehdot
Kenlig Hot Sales Power Storage Wall 48V/51,2V/48V 100AH ​​150AH 200AH Litium -ioni LIFEPO4 5KWH 10KWH aurinkoenergian varastointi Akku

Kenlig Hot Sales Power Storage Wall 48V/51,2V/48V 100AH ​​150AH 200AH Litium -ioni LIFEPO4 5KWH 10KWH aurinkoenergian varastointi Akku

product -ominaisuudet:  1. Akun hallintajärjestelmä, jolla onnykyinen rajoitustoiminto  2. Yli 6000 korkeaa sykliä ja 10 vuotta käyttöikäistä \\ 3. Matala itse-discharge, erinomainen korkea-temperature -vastus  4. Korkea energiatiheys ja muuntamisteh...
3 in1 fotopolymeerilevynvalmistuskoneen valotusyksikkö polymeerilevylle

3 in1 fotopolymeerilevynvalmistuskoneen valotusyksikkö polymeerilevylle

resin -levy-Maing Machine   with tuonti viskoosista ja pestävistä versiosta mukavuudesta, tämän sarjan automaattisen pesisyklin version Myrtle High Tarkkuus, helppo käyttö, enimmäisverkko jopa saakka 200 riviä, on tarrojen tavaramerkkien, Bush -superscript,na...
K001 kattokruunu kattotuuletin, jolla on valoa etä- 42 tuuman 3 väriä kaiuttimen kristallipuhaltimella kattokruunu

K001 kattokruunu kattotuuletin, jolla on valoa etä- 42 tuuman 3 väriä kaiuttimen kristallipuhaltimella kattokruunu

edmund Lighting on kattotuuletinvalojen, riipusvalojen ja kattokruunujen ammattimainen tuottaja. Yhtiö kattaa alueen 3 650 ㎡ ja sillä on yhteensä 50+työntekijää. Olemme ylpeitä tarjoamalla kohtuuhintaisia ​​hintoja vaarantamatta laatua. Vahva Suunnittelutiimi kykenee...
70 gsm 1,6 miljoonaa 200 metrin t-paita-sublimaation siirtopaperia polyesterille

70 gsm 1,6 miljoonaa 200 metrin t-paita-sublimaation siirtopaperia polyesterille

Material Type: Paper Type: Sublimation Transfer Length: 100m/200m/300m/1000m etc Weight:35gsm/40gsm/45gsm/60gsm/80gsm/90gsm/100gsm Width: 12\"-125\", a3, a4 application: Textile, vaate, urheiluvaatteet\\ coating: kaksoispuolinen pinnoite
Naisten ilmapallo-hihanneliökaula matala-t-paita

Naisten ilmapallo-hihanneliökaula matala-t-paita

custom Spring Fashion  -ballon holkkineliökaula matala leikkaus-tshirt  product features: tuotteet is comfortable fabrics, fine työtaito, fuodivis and well, jonka markkinat saivat welcue. Ja kangas ei ole helppoa&nb...
Elfworld Reload 8000 Puffs Fluum Vape-mehu enestemäinen Voltbar Type-C Ladattava kertakäyttöinen vape

Elfworld Reload 8000 Puffs Fluum Vape-mehu enestemäinen Voltbar Type-C Ladattava kertakäyttöinen vape

Material: pctg&pc puffs: 8000puffs  dimensions:  e-liquid -kapasiteetti15ml  cotiinia Resistenssi: 1.2OHM charging -portti: Tyyppic -
Messinki CNC -koneistus

Messinki CNC -koneistus

Product Description Product Name: Brass CNC Machining Product Process: CNC machining Material: C36000 Material Properties: Corrosion resistance, heat resistance, high Mekaaninen lujuus production -ajanjakso: 5-30 päivää process -tarkkuus: ± 0,05 mm (prosesso...
FRP -ritilä

FRP -ritilä

frp ritiläpupu -are, joka on valmistettu lasikuidulla ja hartsi kaataa kokonaismuotin. Suorakulmaisen janeliömäisen ritilälevyn tuotannossa, jossa on monia sääntöjä janeliötilaa, on kaksi-way samansex -mekaanista ominaisuutta. Sitä voidaan käyttää laajasti ty...
Mukautetut kevään syksynnaiset seksikäs villapaita pitkähihat Pullover Hollow Out Out

Mukautetut kevään syksynnaiset seksikäs villapaita pitkähihat Pullover Hollow Out Out

custom Spring syksynnaiset seksikäs villapaita pitkähihat Pullover ontto villapaita. A lajike värien, koot ja kankaat ovat saatavilla. Myy hyvin eurooppalaisissa ja amerikkalaisissa maissa.
Alkalinen akun laatu auto-testerijärjestelmä

Alkalinen akun laatu auto-testerijärjestelmä

working -periaate:    paristojen koon jälkeenne siirretään S-railista testaajan päätorniin tarkistaaksesi jännite paristot. Kun akun jännite on mitattu, pituus tarkistetaan. Paristot siirretään samanaikaisesti punnitusalustaan ​​punnitakseen tyhjiö i...
Mini -auto -sulakkeet

Mini -auto -sulakkeet

atn Automobile Automotive Car Auto Mini Blade -sulake: Mini -terän auto -sulakkeet, jotka ovat pienempiä kuin vakiokoko. Pienin terän sulake koostuu kolmesta osasta: yksi on sulaosa, joka on sulakkeen ydin ja jolla on virran leikkaamisen rooli, kun se puhalletaan. Toinen on...

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn
Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy

Yhtiö

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn

Yhteistyöyhteistyö

Sähköposti: huang@waimaolang.cn

top