MF52B -emaloidun langan lämpötilan mittaus NTC -termistori

MF52B -emaloidun langan lämpötilan mittaus NTC -termistori

TEMPERATION -mittaustyyppi MF52 -sarjan NTC -termistori, täydellinen tuotesertifikaatti, tekniset tiedot ja mallit, joilla on suuri herkkyys, korkea tarkkuus,nopea lämpöinduktio, hyvä vakaus, korkea luotettavuus, korkea vastustarkkuus, turvallinen käytettäväksi, pieni k...
Räätälöity väri puuvilla halpa kuorma -auton hattu baseball -korkki kirjonta -logolla, ahdistuneella kuorma -auton baseball -lippalakkilla

Räätälöity väri puuvilla halpa kuorma -auton hattu baseball -korkki kirjonta -logolla, ahdistuneella kuorma -auton baseball -lippalakkilla

quick -yksityiskohdat sports cap -tyyppi: jäsentämätön isä hattu age -ryhmä: Aikuiset gender: unisex Material: 100% puuvilla, puuvillainen twill fabric -ominaisuus: common style: image pattern: Brodeerattu guangdong, Kiina APPLABLEAVA KAUDE: NELJÄ KAUPPA APPLABLEABLO...
Muovinen ruiskutusmuoto-auto-a-pylväs

Muovinen ruiskutusmuoto-auto-a-pylväs

  Part Name: A Pillar Cavity: 1+1 Hot Runner: 3 pistettä hrs valve portti hydraulinen sylinteri: 4 Merkle -hydraulinen sylinteri  plasticMaterial:/pcAbs steel materiaali: /cavitycoren:/ 1.2738-hrc2832 mould  base:1,1730...
Valmistaja ympäristöystävällinen koulutus Interaktiiviset hampaat Polusta Luonnonkumi koiran pureskelu leluja

Valmistaja ympäristöystävällinen koulutus Interaktiiviset hampaat Polusta Luonnonkumi koiran pureskelu leluja

great for Dogs&suojaa kotiasi: Koirat ovat luonteeltaan pureskeltavia, kun hammaslääketiede, tylsyys, yksinäisyys, stressin lievitys pureskelee kaikkea. Koiramme pureskeleemme leluja, jotka on suunniteltu pureskeleville koirille kodin suojelemiseksi (kuten kengät, sohv...
Henganshun GW9-10/12 ULKOPUOLINEN KORKEAKIRJON KYTKINEN KÄYTTÖ

Henganshun GW9-10/12 ULKOPUOLINEN KORKEAKIRJON KYTKINEN KÄYTTÖ

GW9-10/12 Outdoor High Voltage Switch Disconnector Service Conditions Altitude Pitäisi olla alle 1000 metriä ambient lämpötila suggested välillä -30 ℃ -+40 ℃ seminen intensiteetti, joka viittaa enintään 8 astetta maximum tuulennopeusbelow 35m/s \\\\ mukava...
Baogela Chronograph -kello Top -tuotemerkki Ylellinen valoisa silikonikvartsi ranne kellot sotilasurheilulajin rannekellolle 1606 Green

Baogela Chronograph -kello Top -tuotemerkki Ylellinen valoisa silikonikvartsi ranne kellot sotilasurheilulajin rannekellolle 1606 Green

shenzhen Baogela Trading Co., Ltd., joka sijaitsee Shenzhenissä, Kiinassa, on edistyksellinen yritys, joka integroi R&d, tuotanto ja myynti. Sillä on rikas tuotanto- ja myyntikokemus, ja sillä on lähes 20 vuoden katsella tuotantokokemusta. Laadunvalvonta ja laadukas pa...
Retro -tyylinen TV -kaappi, maalaistalon kaappi, monitoimikonsoli

Retro -tyylinen TV -kaappi, maalaistalon kaappi, monitoimikonsoli

lingmu on asiantuntija kaikissa huonekaluissa, kun asiakas on jumala keskellä, tuotemerkit ja mallimme edustavat haluamme siirtyä pois vakiomalleista ja auttaa asiakkaitamme. Toinen kodinsisustus molemmin puolin olevien rautahyllyjen yhdistelmä tulkitsee täydellisesti täm...
Pinata

Pinata

Customized 3 layers corrugated board/tissue paper Customized4pcs/ctn 1. Ei pilaantumista, pölyä, turvallista materiaalia lapsille 2. Täydellinen tapahtumiin, syntymäpäiväjuhlia, juhlia 3. high laatu, uudet materiaalit, uudet mallit 4 . Yksittäinen OPP -pakkaus...
Hotellin ravintolan aula -tuotemerkinnäyttöteline mainosteline

Hotellin ravintolan aula -tuotemerkinnäyttöteline mainosteline

hotel -ravintolan aula -brang -näyttöteline -mainosteline voidaan käyttää merkkinä, laskuribrändinä, myymälöiden mainosbrändinä, hotellimainontatelineinä, pylvään ang -tuotemerkin pintamateriaalina on valmistettu korkeasta-grade 304 ruostumattomasta teräksestä...
Pehmeä huopa kannettava holkki laukun kannen kotelon salkku 11 13 14 15 6 tuumaa Apple Mac Pro MacBookille

Pehmeä huopa kannettava holkki laukun kannen kotelon salkku 11 13 14 15 6 tuumaa Apple Mac Pro MacBookille

soft huopa kannettavan tietokoneen holkin laukun kannen kotelon salkku 11 13 14 15 6 tuumaa Apple Mac Pro MacBook Black OEM -räätälöity logo -tyyli, vesi-
Läpinäkyvä akryyli muovinen puhelinkotelo

Läpinäkyvä akryyli muovinen puhelinkotelo

työskentelymalli: Erityisesti suunniteltu iPhone  ►thin Slim Fit Clear -suojakotelo Säilytä iPhone alkuperäinen väri ja muoto. Värillinen puskuri ja läpinäkyvä tausta paljastaa iPhonen luonnollisen tyylikkyyden. harviskoiset leikkaukset: Tämä selkeä iPho...
Paina lukon letkun asennuspäät

Paina lukon letkun asennuspäät

gizzutech push \\\\ letkun päät ja työntö -letku ovat erittäin kevyitä, helppo koota ja tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn.-- Machined alumiiniseoksesta,nämä letkun päät ovat Vain yhteensopiva kumin työntämisen kanssalock -öljyletkun kanssa. - they eiv...
Emery -kankaan rulla

Emery -kankaan rulla

OPEN -turkki Alumiinioksidirummun hioma -rulla premium pukeutunut varmuuskopioitu alumiini, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan tasainen puun viimeistely pelkistettäessä ..... USSUUS 1,4 metriä leveä ja 50 metriä. ja muut tekniset tiedot support räätälöity. Han...
UV-LED-pehmeä muste sopii Epson Print Headiin PVC TPU:n tulostamiseksi

UV-LED-pehmeä muste sopii Epson Print Headiin PVC TPU:n tulostamiseksi

main -ominaisuudet: sileä tulostus, tukkeutuminen, voimakas tarttuvuus, hyvä vedenkestävyys,              \\   kirkkaat värit, leveät värivalikoimat, vakaa suorituskyky, ympäristönsuoj...
(R)-(+)-1-Fenyylietanoli

(R)-(+)-1-Fenyylietanoli

molekulaarinen paino: 122.1644 densiteetti: 1.012 boing -kohta: -8889 ℃ (10 mmHg) melting -kohta: -911 ℃ flash Point: 85 ℃ alpha: 42,5 º (siisti ) storage -lämpötila: -28 ° C refractive Index: -1.5261.528 Solubility: /n 20gl stability:  stable. Syttyvä. Yhteensopi...
Korvakorut

Korvakorut

timitimess ja tyylikäs: Luovuusympyrännastat lävistetyt korvakorut yhdistävät kuohuviinien Swarovski -kiteiden tarkkuuden ja laadun trendikkäiden ja hienostuneiden lisävarusteiden ViDivery Sparklingille: herkkä ympyrän siluetit, tehty of sparkling crystals, create a r...
Zhonghengin lattia timanttilattia hioma levy

Zhonghengin lattia timanttilattia hioma levy

The diamond of this product is made of Yellow RiverD60/D80material. The precious metal material adopts alloy material: the sharpness and wear resistance are much higher than that of single-layer powder, and the overall sharpness ja resistenssiä voidaan parantaa 40%. Leikkausp...
Airpods Pro-nahkakotelo, aito retroöljyvaha hullu hevosennahkakotelo, täysin käsintehty, etulehtinäkyvissä, (tummanruskea)

Airpods Pro-nahkakotelo, aito retroöljyvaha hullu hevosennahkakotelo, täysin käsintehty, etulehtinäkyvissä, (tummanruskea)

[100% huippulaatuinen retroöljyvaha hullu hevonen piilo ]-Nahkakotelo on suunniteltu antamaan AirPods Prolle uuden, klassisen ja rohkean ilmeen.-made aidosta vihannespartattunahka, tekstuurinäyttää ajan myötä kauniin kiilan. n-[kestävä rakenne] kahtapiece -rakenn...

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn
Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy

Yhtiö

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn

Yhteistyöyhteistyö

Sähköposti: huang@waimaolang.cn

top