Kameran lasi

Kameran lasi

Prosessin kuvaus: viipalointi+laserleikkaus (muovaus)+vahvistaminen+silkkipaino+AF-kalvopinnoitus+purkaminen Yritys voi valmistaa lasia erityyppisille kameroille ja tuotteelle on hyvä läpäisevyys parempien kuvantamistulosten varmistamiseksi. Tuotteita käytetään laajalti...
6L APP lemmikkieläinten ruokintalaite

6L APP lemmikkieläinten ruokintalaite

Equipped kaksi osaa rengaskoot, sopivat koirille ja kissoille kaikkien rotujen ja ikäisille. USB-virtalähteen ja rakennettu-in akun virtalähde varmistaa, että ruokintasuunnitelma toteutetaan keskeytyksettä. (Akku ei sisällä.)
Jsw ruiskuvalukone

Jsw ruiskuvalukone

Ruiskuvalukone on helppokäyttöinen ja sillä on täydet toiminnot.  Alkuperäinen korkean tarkkuuden annostelun ohjaus, käänteisellä tiivistysohjauksella (kun laskenta on suoritettu, ruuvia voidaan kääntää tietyssä määrin, vahvistaa lukitusta (estää käänte...
Rockery-näyttö

Rockery-näyttö

Stainless teräs ristikot, väliseinät, ja ruostumatonta terästänäytöt (jäljempänä yhteisesti kuten ruostumattomasta teräksestänäytöt) rooli tilan sisustus ja kaunistamiseen, sekä perinteisen television erottaminen, tuuli suojaus, ja koordinointia. Tällä hetkell...

-   , ei myöskään mustaa ja värimuutoksia ja pieniä muodonmuutoksia.   -----   \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\...
Hot Sale Screen Protect Cutting Plotter Machine Tpu Full Cover Film Plotter Machine Blader

Hot Sale Screen Protect Cutting Plotter Machine Tpu Full Cover Film Plotter Machine Blader

Nopeat yksityiskohdat Alkuperän paikka: Guangdong, Kiina Tavaramerkin nimi: Kokki Mallin numero: SY310 Jännitys: 100-240V Välimuistin kapasiteetti: EI Paperisyötön leveys: 180mm Leikkaajan paine: 150g-450g Leikkaamisen leveys: 180mm Leikkaamisen nopeus: ...
AC DC 12V 5A 60W Triac 0-10V PWM Lievä kosketus himmeä LED- kuljettaja

AC DC 12V 5A 60W Triac 0-10V PWM Lievä kosketus himmeä LED- kuljettaja

LED Dimable Driver   60W 12V 5A   Triac PWM 0-10V Resistance Dimming   LED- tehoTarjonta.on yhteensopiva sekä etu- että kolmivaiheiden kanssa (etumatka,triac) ja käänteisvaiheen kanssa (elektroninen pienjännite,ELV ja jälkivirtaus)   reuna) Vaihto-...
Kissan raaputuslauta

Kissan raaputuslauta

Cat Scratch Board Koko: 40 * 40 * 10CM Materiaali: Sisal  Yhdistetty pakkaus: PE-laukku viivakoodilla tarran Paino: 470g  Ctn -pakettiing: 12kplctn/7,2 kiloa ctn/  Ctn -mittaus: 83 * 43 * 57CM Lajitellyt värit
20 W: n 2-porttinen pikalaturi

20 W: n 2-porttinen pikalaturi

20 W: n USB C PD -pikalaturi, QC 3.0 -tyyppinen C-seinäadapteri latautuu   iPhone 12 Pro Mini Max 11 X XR XS 8 SE 2020 iPad AirPods Samsung S20 Huawei P40 P30 USB A ja C Dual Port Plug UK   Sähköiset ominaisuudet: Tulo   1 00 - 240 V...
Ammattimaiset ruiskuvalumuottien valmistajat räätälöivät teollisuuden muoviosien ruiskuvalumuotit myytävänä

Ammattimaiset ruiskuvalumuottien valmistajat räätälöivät teollisuuden muoviosien ruiskuvalumuotit myytävänä

BP Technology oli Perusteltu   Jiangmenissa, Guangdong Kiinassa 2000:ssa.   Me emme ole ?– injektointi homeen valmistaja teollisuudessa   ja keskeisiä palvelujamme ovat   tarkkuus, muovinen ruiskutusmuottien valmistus, muovinen ruiskutusmuottien...
Universaalinen vedenkestävä IR kaukosäädin ohjelmoitava TV kaukosäädin Mikrobilääkerentti Infrapuna IP67 Vedenkestävä kaukosäädin

Universaalinen vedenkestävä IR kaukosäädin ohjelmoitava TV kaukosäädin Mikrobilääkerentti Infrapuna IP67 Vedenkestävä kaukosäädin

Tuotteen Kuvaus Tuotannon nimi: Universaali vedenpitävä infrapunakaukosäädin, ohjelmoitava TV-kaukosäädin mikrobilääkkeiden infrapuna-IP67-vesitiivis kaukosäädin   Mallinumero: QT-9906 Säätöetäisyys: 10-12 m Teho:   2 * AAA-paristo ...
087 Voluutti

087 Voluutti

Volute on valutettu harmaasta raudasta, malli HT250-300. Volute on valutettu harmaasta raudasta, malli HT250-300. Volute on valutettu harmaasta raudasta, malli HT250-300. Volute on valutettu harmaasta raudasta, malli HT250-300. Volute on valutettu harmaasta raudasta, m...
3433BL-ET

3433BL-ET

mattamusta sinkki raskas neliö pyöreä reunalukko, 2kpl messinkiavaimella, avain painikkeeseen, helppo asentaa puu- ja metalliluukkuun, oven paksuus kaikki tähdet 1-3 \\/ 8 (35 " ) 1-3 \\/ 4 (45 " ) , täyttävät ANSI-luokan 3 sertifiointistandardin, ylittävät 200000...
Sintrattu isotrooppinen ferriittimagentti

Sintrattu isotrooppinen ferriittimagentti

Sintrattujen magneettien ominaisuudet 1.Korkea kustannus-hyötysuhde, jonka vakaa tarjonta on saatavilla alhaisin kustannuksin 2.Vakaa magneettinen voima, joka saadaan sen voimakkaan pakottamisen ja demagnetisoinnin läpäisemättömyyden avulla 3.Usean pylvään ...
Auringon valokeila

Auringon valokeila

> -- - #/ // -: 400lm ): 90 ) Kulma (°): 120#) Lämpötila (℃):10 60 working Lifetime (hour): 50000/Lamp Rungon materiaali: ABS, ABS ipin Arvosana: IP65 Certification: CCC, CE, FCC, RoHSPlace Valmistusmaa: Kiinan Guangdongin Brand Nimi: Yinghao Modelnumero: YH050...
SW-2201 Ultravioletti sterilisaattori

SW-2201 Ultravioletti sterilisaattori

Urvioletti-sterilointilaite Virus leviää pääasiassa henkilöstä toiseen. Kun joku tartunnan saanut, yskää tai aivastaa, he jättävät pisaroita ilmaan, joka sisältää viruksen. Terve henkilö hengittää sittennäitä pisaroita ja voi myös tarttua virukseen kos...
ympäristöystävällinen Ruoka-asteen yksi seinä voimapaperi biohajoava kompostikuppi kuumalle juomalle

ympäristöystävällinen Ruoka-asteen yksi seinä voimapaperi biohajoava kompostikuppi kuumalle juomalle

ympäristöystävällinen Ruoka-asteen yksi seinä voimapaperi biohajoava kompostikuppi kuumalle juomalle Xinhua-tehtaan kokoelma tavallisia kuumia juomakuppeja sisältää laajan valikoiman kokoja   2oz - 22oz.   Kaikki kupit on valmistettu uusiutuvien ...

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn
Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy

Yhtiö

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn

Yhteistyöyhteistyö

Sähköposti: huang@waimaolang.cn

top